Cabinet C - Creative Collective

Videotalk - Geef je organisatie een boost met Employer Advocacy

Employer Advocacy en Employer Branding spelen niet enkel een rol in de befaamde 'war for talent'. Ze zijn ook van cruciaal belang als je de geloofwaardigheid en het bereik van je boodschap wil verhogen. En als je het goed aanpakt hebben ze zelfs een impact op je reputatie, je marketing én je sales.

Expert Patrick De Pauw komt tijdens zijn talk meteen ter zake met een aantal best practices inzake Employer Advocacy. Hij belicht de valkuilen en laat je kennis maken met tools voor een efficiënter beheer van je campagnes.

Videotalk - Geef je organisatie een boost met Employer AdvocacyCabinet C is een creatief collectief dat merken versterkt met Digitale Strategie, Digitale Marketing en Web Development.

Extra digitale punch, dat is wat we ondernemingen bieden. En dat doen we met een cocktail van creativiteit en innovatieve webtechnologie. Een uitstekende begeleiding en opvolging voegen we daar standaard aan toe.

Patrick Depauw CEO Social Seeder
Connect with us!

Heeft je website nood aan digitale punch? Of ben je op zoek naar een échte oplossing voor je Digitale Marketing perikelen?
Neem contact met ons op!

Contacteer ons
of bel +32 9 310 20 70