Cabinet C - Creative Collective

Cabinet College

Facebook Ads - Getting Started

Facebook is nog steeds ongekend populair. Met zo’n 7,1 miljoen actieve gebruikers in België, blijft het veruit het grootste sociale media kanaal. Facebook Advertising is de dag van vandaag geen overbodige luxe voor je onderneming. Maar haal jij wel alles uit je Facebook marketing en de content die je post?

Meer info

LinkedIn en company branding

LinkedIn is het ideale platform om professionele relaties op te bouwen en klanten de weg naar je bedrijf te wijzen. Toch als je het juist aanpakt. In deze Cabinet College ga je met expert Tom Baeten aan de slag en leer je hoe je LinkedIn als ultieme marketingtool inzet.

Meer info

SEO - Getting Started

90% van de surfers die op zoek is naar een product, dienst of informatie start zijn zoektocht immers op zoekmachines zoals Google.

Meer info

Employer Branding & Social Media

Waar staat je organisatie voor en wat is de bedrijfscultuur? Ervaren je medewerkers dat wel op dezelfde manier? Met goede Employer Branding engageer je gedreven werknemers die dezelfde waarden onderschrijven en daardoor blij en trots zijn om voor je te werken. In andere woorden: je laat ze uitgroeien tot echte ambassadeurs van jouw organisatie.

Meer info